Nu al ervaring opdoen in jouw vak

Ben jij op zoek naar jouw ideale bijbaantje voor film- en tvproducenten? Ben je enthousiast, service gericht, flexibel, leergierig en sta jij ingeschreven aan een filmopleiding? Dan kun je bij ons nu al relevante werkervaring opdoen!

Zelfregiserende cameraman

Heb jij al ervaring in het zelfstandig draaien van films? Kun jij goed in je eentje werken? Dan kun je bij Studenten Film Crew aan de slag als zelfregisserende cameraman. Onder begeleiding van een professionele filmmaker maak je voor bedrijven diverse films, zoals pitchvideo’s, testimonials, video verslagen of bedrijfsfilms.

Productie assistent

Is regelen en organiseren helemaal ‘jouw ding’ en wil je graag rondlopen en ervaring opdoen op grote filmsets? Geef dan aan dat jij graag als productie-assistent aan het werk gaat.

Camera assistent

Zou jij graag een keer over de schouder van een profesionele DoP willen meekijken? Dan is dit je kans! Is cameratechniek een ‘piece of cake’ voor jou, heb je verstand van ND-filters, focus-pulls, T-stops schrijf je dan in als camera-assitent.

Spotter

Duik jij graag als editor in filmmateriaal en wil jij het beste uit het materiaal halen? Ben je secuur en accuraat? Dan is het stoeltje van spotter in de Studenten Film Crew jouw geschikte plek.

Licht assistent

Ben jij nieuwsgierig hoe een gaffer op een grote set een scene uitlicht? Schrijf je dan snel in als licht-assistent en wie weet sta jij binnenkort op een filmset de gaffer te helpen met het uitlichten van een dramaseries of speelfilms.

Editor

Ga jij graag aan de slag met filmmateriaal dat al geschoten is? Vind je het mooi om het verhaal eruit te halen? Ken jij Adobe Premiere en After Effects als de binnenkant van je broekzak? Meld je dan aan voor onze editorpoule.

Nadat je je hebt aangemeld krijgen wij een berichtje binnen. We bekijken je profiel en als we je een goede aanvulling voor ons team vinden, nodigen je uit voor een koffiegesprek bij ons kantoor in Hilversum. Hier leren we elkaar kennen en kun je al je vragen stellen. Na het gesprek kun je oproepen krijgen voor filmopdrachten. Geen zorgen, bij je eerste opdracht(en) krijg je sowieso begeleiding door een van ons.

Deze werkervaring is onbetaalbaar

Het vastleggen van momenten en het vertellen van een verhaal met bewegend beeld is waarom ik opsta in de ochtend. Mijn passie ligt bij het cinematisch vastleggen van extreme sport. Achter de camera is mijn thuis. Ik ben leergierig, probleemoplossend en sta open voor nieuwe uitdagingen. Ik werk graag op set en ben erg op zoek naar ervaring. Studenten Film Crew is voor mij het perfecte opstapje om vlieguren te maken en mijn netwerk te verbreden.

Yannick van de Graaf

Filmstudent Dutch Filmers Academy

Wat bieden we je?

We bieden jouw een unieke kans in het opdoen van relevante werkervaring en een goed betaalt bijbaantje. Voor een marktconform uurtarief kun je bij ons aan de slag. Je bouwt ook vakantiegeld en vakantiedagen op die je later kunt laten uitbetalen. Daarnaast geven we geregeld masterclasses waarin we bijvoorbeeld de nieuwste camera’s bespreken of hoe je om hoort te gaan met klanten. Lijkt het je leuk om onze crew te komen versterken?

Werken tijdens je studie? Doen!

Als student heb je vaak naast je studie een bijbaantje om je studie te bekostigen. Hoe mooi is het dan als dat baantje aansluit bij je opleiding.  Elk bijbaantje is nuttig en doe je werkervaring op. Je leert namelijk hoe de werkvloer eruit ziet. Het blijkt dat…

Meld je aan als crewlid

Laat hieronder je naam en email achter en wij sturen je het aanmeldformulier toe.