Snel filmcrew leden beschikbaar

Ben je zoek naar extra handjes op de set? Vind je het lastig om snel gemotiveerde krachten te vinden? Studenten Film Crew helpt je hier graag bij. Onze crew bestaat uit een ruim aanbod talentvolle filmstudenten van gecertificeerde Audio Visuele opleidingen, die van aanpakken weten. Geef aan waar en wanneer je handjes nodig hebt en wij zoeken de geschikte kandidaat en zorgen voor de verloning!

Snel beschikbaar

Studententarief

Goed geregeld

Lekker geregeld

Wij ontzorgen filmproducenten met het zoeken naar de extra handen op de set. Je geeft bij ons aan op welk gebied je een crewlid zoekt en wij selecteren dan een geschikte kandidaat, checken de beschikbaarheid en zorgen voor de verloning. Geen stress meer dus voor het compleet maken van je crew.

Productie

assistent

Heb je een grote productie lopen en heb je extra handen op de set nodig. Iemand die op het laatste moment nog props kan halen? Of de acteurs kan halen en brengen? Boek dan nu een student, bij wie de productie skills door hun aderen stromen.

Camera

assistent

Moeilijk shot? Een complexe scene waarbij de cameraman goed een assistent kan gebruiken? Iemand die de camera kan opbouwen, kan assisteren bij een dolly shot of andere grip werkzaamheden. Onze filmstudenten staan te popelen om een DoP te assisteren.

Licht

assistent

Het instellen van licht kan veel tijd innemen. Hoe makkelijk is het dan als er licht-assistent rondloopt die kan helpen. De Gaffer instrueert, waar hij wat wil hebben, en onze filmstudenten zullen zorgen dat alles zo snel mogelijk op zijn plek staat.

Editor of

spotter

Niets is zo makkelijk voor een regisseur om een goede spotlijst te hebben. Een transcript van een interview, zodat hij snel en makkelijk een montage kan opzetten. Onze filmstudenten helpen je bij dit tijdrovende klusje door spotlijsten te maken die passen bij jouw wensen.

Onze crew

Studenten Film Crew werkt met enthousiaste studenten die werken aan een Audio Visuele opleiding. Beginnende filmtalenten die heel goed weten wat ze doen. De filmstudenten worden ondersteunt door professionele filmmakers die al vele meters gemaakt hebben in de film- en televisiewereld. Daarnaast zorgen we met extra masterclasses dat onze crewleden op de hoogte blijven van de nieuwste camera’s, de mooiste interviewtechnieken of andere ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Aanvraagformulier Crew leden

Goed te zien dat je onze crewleden wil inzetten in jouw productie. We gaan de geschikte kandidaat voor je zoeken en komen bij je terug. Laat je ons achteraf weten wat je van onze service vindt?

Voor producenten

3 + 15 =

Wauw, heel fijn geholpen nadat ik ineens door ziekte zonder productie assistent stond de dag voor de start.
Ronald van Proosdij

Productie manager, Buro Proost

De kracht van flexibel personeel