Betaalbare Video’s

Bewegend beeld helpt bedrijven enorm in het vertellen van hun verhaal. Helaas zijn de kosten vaak een groot struikelpunt voor MKB en ZZP-ers. Door te werken met talentvolle filmstudenten kunnen we het midden- en kleinbedrijf deze producten ook bieden. Onder begeleiding van professionele filmmakers maken filmstudenten video’s die bedrijven ondersteunen in hun marketing- en communicatieuitingen. We hebben de productie van films zo geformatteerd en gestructureerd dat de productiekosten zo laag mogelijk blijven.

Efficiënte communicatie

Wij geloven in de kracht van video. Video’s zijn namelijk laagdrempelig, worden snel gedeeld en inspireren mensen. Grote internationals hebben tegenwoordig zelfs hele in-house productiefaciliteiten om hun eigen films en video’s te maken. Voor MKB en ZZP-ers is video vaak nog een brug te ver, maar met onze videoformats zorgen we er vanaf nu voor dat ook deze bedrijven video’s effectief in kunnen zetten. De video’s gaan in op de kracht van je bedrijf, laten zien wat anderen van je bedrijf vinden of zijn ideaal te gebruiken om jouw event meer exposure te geven.

Mensen & leren

Niks is mooier dan samen te werken met gepassioneerde mensen. Mensen uit het bedrijfsleven die vol overgave aan hun bedrijf werken en enthousiaste studenten die leergierig met hun toekomstige vak bezig zijn. We zijn blij deze twee werelden te verbinden, waarbij de professionele ontwikkeling van beide groepen centraal staat. We zijn trots hier ons steentje aan bij te kunnen dragen.

“Hier komt alles samen”

Het is fantastisch om te zien dat bij Studenten Film Crew al mijn drijfveren en passies bij elkaar komen: het maken van films, mijn kennis en kunde delen met studenten en dat voor elk bedrijf! Geniaal toch?!?

– Ronald Proosdij –

Onze Crew

Wil je meer weten over de mensen in onze crew? Zoek ze op!

Wat Ronald drijft is mensen inspireren, enthousiasmeren en laten leren. Als regisseur en producent heeft Ronald vele producties gedaan bij de publieke omroep en ook met opdrachten voor Buro Proost. Sinds 2016 deelt hij zijn kennis en kunde aan de Dutch Filmers Academy. 1 dag in de week mag hij talentvolle filmmakers de kneepjes van het vak bijbrengen. Deze talenten wil hij graag meer praktijkervaring bieden en daarom heeft hij Studenten Film Crew opgericht.

Ronald van Proosdij

Chief Inspiration Officer

Ik denk dat ik mede dankzij de Studenten Film Crew veel nuttige vlieguren kan maken. Er valt nog altijd veel bij te leren en ben blij dat er daar nu een mogelijkheid voor is!

Abdurrahim Gulten

Student

Ik zou graag willen werken aan televisieseries en fictiefilms. Steadycam opeator worden is mijn doel en via deze weg wil dit gaan uitbreiden. Ik ben het meest trots op mijn eigen korte film van vorig jaar. Alles van begin tot eind geregeld. 

Miquel le Comte

Student

Mijn passie is muziek en verhalen vertellen door middel van film. Als DJ ben ik al zelfstandig bezig met mijn eerste passie. Daarnaast maak ik als editor verhalen graag opnieuw door het aangeleverde beeldmateriaal in een nieuwe vorm te gieten. Mijn uitdaging ligt in het losmaken van emoties in mensen door middel van mijn films.

Rocky Moerman

Student

Ik ben een harde werker, leergierig, creatief en altijd in voor nieuwe dingen. Organiseren is mijn sterke kwaliteit. Ik zie mezelf hierdoor later op de set als opname- of productieleider. Ik ben een echte optimist en geniet ervan om mijn passie uit te voeren in het werkveld.

Danique van Dijke

Student

Het vastleggen van momenten en het vertellen van een verhaal met bewegend beeld is waarom ik opsta in de ochtend. Mijn passie ligt bij het cinematisch vastleggen van extreme sport. Achter de camera is mijn thuis. Ik ben leergierig, probleemoplossend en sta open voor nieuwe uitdagingen. 

Yannick van de Graaf

Student

Mijn passie is om de wereld om mij heen vast te leggen met een kritische maar open blik door zowel fotografie als film. Ik wil graag mensen aan het denken zetten en hun horizon verbreden. Ik houd me vooral bezig met het bedenken en schrijven van filmprojecten maar het filmen en monteren vind ik ook erg leuk. Ik ben eigenzinnig en open-minded.

Marie Hélène Mertens

Student

Video editor turned filmmaker. Een echte go getter met een hart van goud! Kijkt altijd uit naar de volgende babbeltjes, draaidagen en vrimibo’s!

Het leukst aan dit vak vind ik het filmen zelf en mensen regisseren. Het creëren van een prachtig shot, in het moment zelf.

Tom Voermans

Student

Referenties van onze studenten

Trots zijn we op onze studenten en het werk dat zij leveren!  Lees hier wat zij er zelf van vinden.

Deze werkervaring is onbetaalbaar

Het vastleggen van momenten en het vertellen van een verhaal met bewegend beeld is waarom ik opsta in de ochtend. Mijn passie ligt bij het cinematisch vastleggen van extreme sport. Achter de camera is mijn thuis. Ik ben leergierig, probleemoplossend en sta open voor nieuwe uitdagingen. Ik werk graag op set en ben erg op zoek naar ervaring. Studenten Film Crew is voor mij het perfecte opstapje om vlieguren te maken en mijn netwerk te verbreden.

Yannick van de Graaf

Filmstudent Dutch Filmers Academy

Groeien in het vak

Als student is werken bij Studenten Film Crew ontzettend fijn om kennis te maken met het werkveld. Wisselende opdrachten, netwerken met de andere studenten, persoonlijk contact en groeien in het vak. Het komt allemaal aan bod. Naast de afwisselende opdrachten, worden er door Ronald en Vera ook hele leuke masterclasses en workshops georganiseerd waar je erg veel kan leren!

Danique van Dijke

Filmstudent Dutch Filmers Academy

Referenties van onze klanten

Trots zijn we op ons werk!  Onze klanten hebben hun eigen mening: lees er hier beneden een aantal.

”Voor de tweede keer hebben wij samen mogen werken met StudentenFilmCrew. Professionaliteit, resultaat, flexibiliteit staat bij hen voorop. Het proces voorafgaand verloopt makkelijk en prettig. Op de dag zelf gaat de crew zelfstandig aan de slag na een korte intro en rondleiding door locatie en dan loopt het. En het resultaat mag er zijn, de compilaties zijn mooi geworden!.”  

Kiki van Oeffelen, bureauMK

“Contact opgenomen met Studenten Film Crew omtrent de opname van informatieve speedlearnings en een informatiesessie. Het contact verliep snel en soepel en we kwamen al snel tot een goede overeenkomst, waarbij twee super fijne studenten werden ingezet. Onwijs geduldig, voelen aan wat de opdrachtgever wil, nemen het onwijs serieus en knallen door tot een 100% goed einde. Zeer goed, professioneel werk afgeleverd. Én, ook nog gelachen samen!”  

Charlotte Scheelings, Memory Group

 

”We hebben nu al een paar keer samengewerkt met Studenten Film Crew naar volle tevredenheid. Ze bieden een prima prijs/kwaliteit verhouding, staan direct voor je klaar en zorgen dat je blij kunt zijn met het eindproduct. Van voorbespreking tot opnamedag tot post-productie, alles verloopt soepel. Ik raad hen zeker aan!”

Karin Müller, Ashoka

“De opnamedag verliep goed en ook het eindresultaat mag er zijn! Wij kijken terug op een fijne samenwerking.”  

Bente van Meene, The Attention group