Betaalbare bedrijfsfilms

Kwalitatieve bedrijfsfilm voor een betaalbare prijs! Studenten Film Crew is een uniek concept waarin filmstudenten onder begeleiding van professionele filmmakers video’s maken voor ZZP-ers en MKB-ers. Onze videoformats zorgen voor sterke video’s waarin jouw boodschap helder en duidelijk wordt verteld. Dus nu kan ook jij in video vertellen waar jouw bedrijf voor staat.

Betaalbare video’s

Heldere videoformats

Professionele begeleiding

Onze aanpak

Studenten Film Crew werkt met studenten van een audiovisuele opleiding. We maken films volgens standaard formats en stappenplannen. Zo kunnen we video’s aanbieden tegen een betaalbare prijs. We hebben deze producten zo gecreëerd dat er altijd een video voor je tussen, waarmee je het beoogde doel kan halen. Hieronder vind je ons aanbod.

Voor elke opname is er een telefonisch overleg. Hierin wordt de film doorgenomen, de locatie bepaald, een datum geprikt en jouw acties doorgesproken. Ronald legt in de video hiernaast onze werkwijze uit.

Onze videoformats

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm kun je een bezoeker van je website duidelijk vertellen en laten zien wat je bedrijf doet en waar je voor staat. De bedrijfsfilm bevat (actie)beelden van je bedrijf en een interview met de eigenaar of marketing- manager Dit zorgt ervoor dat jouw verhaal en/of product beter blijft hangen.

Lengte 2 – 3 minuten

Kosten € 995,- excl. BTW en vervoerskosten

Promofilm

Wil jij een spetterende en inspirerende video van jouw product of dienst? Met een promofilm leggen we dit op een aantrekkelijke visuele manier vast. Het geeft je de kans om jouw verhaal te vertellen achter jouw product en dienst en wat het kan betekenen voor de gebruiker van jouw product of dienst. 

Lengte 1,5 – 2,5 minuten

Kosten € 595,- excl. BTW en vervoerskosten

Aftermovie

Wil jij een vette aftermovie van jouw event of feest? Studenten Film Crew maakt mooie beelden van jouw bijeenkomst en monteert dit op een pakkende wijze tot één geheel. Dit kun je dan achteraf aan je deelnemers toesturen om nog iets langer na te kunnen genieten van jouw event of feest.

Lengte 1,5 – 2,5 minuten

Kosten € 595,- excl. BTW en vervoerskosten

Videoverslag

Heb je een leuk event of een unieke gebeurtenis binnen je bedrijf?  Een videoverslag is de manier om klanten en relaties te informeren over jouw event. Zo kun je lang na het event mooie online exposure creëren, intern dezelfde informatie verstrekken en heb je de kans om relaties na het bezoek van het event opnieuw te laten genieten.

Lengte 1,5 – 2 minuten

Kosten € 850,- excl. BTW en vervoerskosten

Videotestimonial

Een videotestimonial is een interview met een klant van jouw bedrijf of organisatie. Wat werkt er beter dan iemand anders die jouw product of dienst aanbeveelt? Laat hem of haar de meerwaarde van jouw bedrijf vertellen. Een videotestimonial kun je heel goed inzetten op je eigen website, maar kan ook op social media, zoals facebook of LinkedIn.

Lengte 1,5 – 2 minuten

Kosten € 595,- excl. BTW en vervoerskosten

Videopitch

Een videopitch is een korte krachtige video, waarin je op camera vertelt wat je doet. Zo krijgen kijkers op een snelle en laagdrempelige manier de informatie die ze zoeken. Een video wordt namelijk eerder bekeken dan je webtekst gekezen wordt. Daarnaast kun je jouw videopitch ook heel goed gebruiken voor publicatie op oa LinkedIn.

Lengte 1 minuut

Kosten € 395,- excl. BTW en vervoerskosten

“Contact opgenomen met Studenten Film Crew omtrent de opname van informatieve speedlearnings en een informatiesessie. Het contact verliep snel en soepel en we kwamen al snel tot een goede overeenkomst, waarbij twee super fijne studenten werden ingezet. Onwijs geduldig, voelen aan wat de opdrachtgever wil, nemen het onwijs serieus en knallen door tot een 100% goed einde. Zeer goed, professioneel werk afgeleverd. Én, ook nog gelachen samen!”  

Charlotte Scheelings, Memory Group

Onze crew

Studenten Film Crew werkt met enthousiaste studenten die momenteel aan een audiovisuele opleiding studeren. Beginnende filmtalenten die heel goed weten wat ze doen.

De filmstudenten worden begeleid door professionele filmmakers, vanaf de opdrachtaanvraag tot aan het eindresultaat. Daarnaast zorgen we met extra masterclasses dat onze crewleden op de hoogte blijven van de nieuwste camera’s, de beste interviewtechnieken of andere ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit van jouw film.

Ons werk

Promofilm

ParcelParcel

Videoverslag

VvLA –  Expeditie Robinson teambuilding

Bedrijfsfilm

EFY Group

Aanvraagformulier

Leuk dat je weet wat je wilt. Laat het ons hieronder weten. We gaan er iets moois van maken. Ben je er nog niet uit, mail ons dan even voor advies.

Voor bedrijven

Locatie opname

10 + 10 =