Workshop agenda

videopitch

VR 17

 

januari 2020

van 9:30 – 16:30 uur

 

We gaan je deze dag leren hoe jij het beste kan vertellen waar je onderneming voor staat, hoe jij je klanten kunt helpen en wat je jouw klant te bieden hebt.

De ochtend besteden we aan de inhoud en opbouw van je pitch. En in de middag kijken we samen naar je presentatie. Hoe sta je? Of hoe gebruik je je stem? Daarna nemen we de pitches op en monteren deze direct, zodat je met een videopitch de deur uitloopt, die je meteen op je website of voor social media kunt gebruiken de volgende dag!

Max. aantal deelnemers 6 personen                                    Kosten € 195,- excl. BTW (incl lunch)

 

 

video’s maken

VR 14

februari 2020

van 9:30 -16:30 uur

 

Loop je al een tijdje te spelen met het idee of je je eigen video’s (beter) wil maken of dat vloggen iets voor jou is? Probeer het gewoon! Kom naar onze workshop waarin we je met je smartphone leren filmen.

Je krijgt uitgelegd wat er belangrijk is, welke basisstappen er zijn en een aantal tips en trucks om ze extra vet te maken. Als je klaar bent, kan je eerste video al online!

Programma:

  • Pre-Productie: Hoe maak je een goed verhaal? Met oa storytelling & interviewtechnieken
  • Productie: Hoe film je met je smartphone? Met oa camerabewegingen en kadrering
  • Post-productie: Hoe monteer je jouw video? Aan bod komen i-Movie-app of de Kinemaster app.

Max. aantal deelnemers 8 personen
Kosten € 225,- excl. BTW (incl BTW)

Impressie workshop Video pitch 17 Oktober 2019

Afgelopen maand gaven we de eerste video pitch workshop op ons kantoor in Hilversum. Men was erg enthousiast over de oefeningen om tot ingrediënten voor de pitch te komen. Bekijk hieronder het eerste eindresultaat!

inschrijfformulier workshops

Ja leuk!

10 + 14 =